diumenge, 11 de novembre del 2012

MOVIE MAKER


L’altre dia a classe de GITIC vam aprendre a utilitzar el Movie Maker. Algun dels meus companys ja sabien mes o menys com anava, ja que altres cops l’havien utilitzat, però per a mi tot el que explicaven era nou.

El Movie Maker és un programa en el qual pots crear vídeos a partir de fotografies, vídeos, musica, textos, etc.  Amb els vídeos que vulguis afegir, pots dividir-los en fragments o només agafar els fragments que més t’agradin o interessin, igual que per a la introducció de les “diapositives”, pots afegir-hi animacions, es a dir, que les fotografies o vídeos apareixeran amb algun tipus d’animació igual que pots crear efectes visuals ens aquests, posant-los en blanc i negre, etc.



Crec que aquets programa és útil tan en ús personal per crear vídeos, com per treballs que tinguem que realitzar a classe, com per exemple, el vídeo que tenim que crear per a l’assignatura d’Història i Antropologia de l’Educació.

A part d’ensenyar-nos la utilització d’aquest programa, també vam aprendre a com poder convertir un vídeo del Youtube a mp3 com també, transformar aquests vídeos de youtube.

La Gemma Jurado, companya de classe, ens va recomanar una web per a poder convertir vídeos de Youtube en mp3:  



Després, amb la utilització del Real Player poder convertir aquests vídeos de Youtube en vídeos real media, els qual podrem desar en el nostre ordinador i veure’ls en reproductors com el Windows Media o el que sigui. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada