dissabte, 29 de desembre del 2012

Fins aviat

Després d'aquest primer semestre és l'hora de tancar el bloc i finalitzar el mòdul de Processos i Contextos Educatius II. Les classes impartides en aquest han estat COED (Comunicació oral, escrita i digital) i GITIC (Gestió de la informació i TIC).

Les matèries m'han semblat molt interessants i m'han ajudat a tindre un coneixement més ampli sobre varis aspectes, per començar, en la matèria de GITIC hem treballat amb Google Chrome, descobrint el Drive, Google Reader, Prezi i moltes altres coses, que podeu trobar en les entrades del bloc. 

A part de descobrir nous programes i eines per fer-ne ús l'hora de treballar, crec que ha estat una matèria interessant, ja que avui en dia les noves tecnologies integrades dins de l'aula són més, i no tots els mestres saben fer un bon ús d'aquestes, així que aquesta matèria m'ha semblat interessant per posar-nos al dia sobre eines que en un futur podríem utilitzar a l'aula.

D'altra banda, en la matèria de COED, també he pogut aprendre varies coses, una d'elles, per a mi la més important, l'expressió oral. Tots sabem que les quatre competències bàsiques són llegir, escriure, parlar i escoltar, i totes elles les aprenem al llarg de la nostre educació, unes més que d'altres, com són el llegit i l'escriure, però ningú ens ensenya a com parlar bé en públic. En aquesta assignatura li em donat importància a aquesta competència bàsica fent la lectura de "Com parlar bé en públic", recitant poesies davant la classe, i exposant treballs tan individuals com en grup, un exemple d'aquests els dos treballs modulars que hem dut a terme en aquest mòdul, "Identitat i territori" i "Publicació digital". Gràcies a aquesta lectura com a les presentacions, crec que a tots ens han estat bastant útil per saber com parlar i estar davant d'un públic, com cridar l'atenció del public per a que no perdin l'interés, i sobretot perdre la vergonya. 

Dins de l'assignatura de COED també hem treballat altres aspectes com la descripció, el codi oral i escrit, com organitzar i estructurar els nostres escrits, ... Tot això i més ho trobareu en les següents publicacions del bloc.

Les dues millors publicacions de COED han estat: "Parlant bé en públic faràs una bona presentació" i "Les habilitats lingüístiques i les seves característiques". 

Gràcies a aquest mòdul he aprofundit més en els meus coneixements tant en la llengua com en el noves tecnologies. A continuació podeu veure totes les entrades que he anat fent durant el curs sobre aquestes dues matèries. 

Espero poder tornar a escriure aviat en aquest bloc per fer-vos arribar tots aquests nous coneixements que he anat aprenent al llarg dels meus estudis.

FINS AVIAT I FELIÇ 2013!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada