divendres, 21 de desembre del 2012

Imagina, programa i comparteix amb Scratch

Scratch és una aplicació informàtica gratuïta destinada principalment per nens en la que poden crear, imaginar, experimentar idees de manera creativa i divertida. Un cop fetes les creacions, els projectes poden penjar-se a la Web oficial d'Scratch, per aixi qualsevol visitant descarregar-se-la com millorar-la o aprofitar-la per interés propi.

Una de les principals utilitzacions d'aquesta es crear projectes, històries, animacions o fins i tot jocs.

Els alumnes han d'anar connectant les línies de codi una sobre l'altra per aixi anar construint la seva creació. Aquestes línies classificades per blocs venen predeterminats per evitar que es produeixin errors de sintaxi. Hi han tota mena de blocs, com el bloc de colors, bloc de control, de moviment, de so, ....

A continuació us deixo un tutorial d'Scratch que explica el funcionament d'aquesta aplicació.



M'ha semblat una eina molt útil per a nens ja que així aprenen a fer ús de noves tecnologies, com així desenvolupar la seva creativitat i imaginació. Recordo que de petita a classe vam fer ús d'aquest programa per fer creacions, i que no ens era gens difícil, però sincerament, el dia que vam haver de fer la nostra creació a classe, no vaig fer gaire bé la meva creació, així que tots aquells que tingueu dificultats, us recomano veure el tutorial!


A continuació us deixo una creació desitjant-vos un feliç any nou!!!
Conoce más sobre este proyecto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada